CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, February 18, 2011

aku merinduimu..dind0ng!!!!

assalamualaikum......

tetibe rinie aku mer0yan lak windu kat sese0rang.....dah 2 minggu aku x jumpe ngan die...alaaaa mesti k0wrg pokir baru 2 minggu je pun kan...lame tue..bagi aku ar kan..s0 aku pun g0dek2 f0lder pic kat lat0p nie cari gamb0 die...nak kasi hilang windu sket..hehehe...siapakah yang bertuah sangat tue sampai aku terindu2, teringat2 kat die kan..bertuah ke????haha....jadi dengan ini aku nak menempek gamb0 sidia yang aku windu tue...jeng jeng jeng..................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaaaaaaaaaaaa....

hye name kita amira safwa...leh panggil kita wawa...

haaaaaa.....die nie ar yang aku windu tue....die nie niece aku iaitu anak kepada abang aku...alaaaa aku penah cite pasal die time die mula2 lahir kat SINI....sekarang nie wawa dah masuk 6 bulan..dah makin sh0mel die..geram je aku teng0k...

bila abang aku balik kampung k0mpem die de sekali kan..haha..kalau si wawa nie kat kampung maka akan menjadi rebutan kit0wrg ar..sebabnya setakat nie die ar satu-satunya baby yang de kat dalam family aku..anak-anak sedara aku yang len sume dah gedabak2..s0 x kan nak men timang2 di0wrg g..mau tekehel tangan kalau x patah..kejap kat aku, jap g abang aku lak ambik, then anak sedara aku lak nak, x lame mak aku mintak lak si wawa nie, pas lak kat akak aku n seterusnya....kekadang cian pun de kt wawa nie c0z asyik kene pasing2 je..tapi nak wat camne dah die je baby..s0 memasing geram nak mendukung...

tapi x pe wawa...insyalah x lame g wawa akan dapat geng..c0z akak aku yang n0-3 maybe bulan 4 akan due..s0o akan bertambah ar anak sedara aku...sukenyeeeeeee...makin bertambah meriah ar family aku..

s0 mari kita lihat kec0melan mereka b`2 ini....hahaha


c0mel kan di0wrg b`2 nie..even yang bes0 tapi sh0mel 2 mulut muncung cam mintak penamp0..


n0ta kaki aku: x sab0 nak tunggu wawa pandai bejalan....taktih sebulan lagi..3x

2 comments:

ZuHa BuDak KamPunG said...

okay.. t i jumpe u, i tampo u ye.. huahuahuahua....

la d0n$eja n0reul said...

wah wah wahhhhh...
laju je kan nak menamp0 i...
xm0 jumpe ngan u....