CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 2, 2011

kesengalan terlampau

assalamualaikum......

rinie adalah hari paling sengal bagi aku untuk sem nie...aku ase ar...eh!!!sengal ke????ke semp0i nak mamp**...hehehe...

sebabnye banyak mende aku wat rinie yang x penah aku wat b4 nie....antaranya:-..
  • p0nteng claz dengan sedikit serba salah secara berse0rangan...x el0k kalau ajak kengkawan p0nteng claz sesame...ateeee kalau dah sume p0nteng lect aku nak aj0 sape lak kan...s0 aku p0nteng sens0rang je ar..sedikit serba salah sebab nie pestime asenye aku p0nteng tuk sem nie...jarang k0t aku p0nteng2 claz nie...*xtualy niat nak p0nteng dah de sejak minggu lepas g tapi tangguh2...*
  • g mid al0ne dengan menunggang ktm...eh menaiki ktm...bese nek ktm s0wrg tapi juz g umah abang aku je ar kt nilai tue..lame aku x g mid nie..s0 men redah je..time memula kat dalam ktm tetibe aku dengar bunyi wisel then de s0re s0wrg akak nie jerit s0h dak laki kuar dari k0c p0mpuan..de s0wrg mamat india sesat..lepas akak tue s0und terus die kluar...bagus ar akak nie siap de wisel g...
  • makan sens0rang kat kfc...dah ar time nie lunch h0ur..memang ramai ar 0wrg juz naseb bek hari bekerja..s0 aku wat slumber derkkkk je ar mencekik sens0rang...
  • teng0k wayang sens0rang...haaaaa nie keje paling giler aku wat rinie...memang x penah ar aku wat..memang aku bantai layan jee...cite yang aku t0nt0n ialah N0 STRINGS ATTACHED...si asht0n kutcher ngan nataalie p0rtman belak0n...cite dah ar r0mantik siap de adegan2 sedikit terlampau..aku slumber je ar layan sens0rang..naseb bek aku d0k seat c0uple tapi sebelah k0s0ng ar...depan belakang c0uple...aku still lekkkk jerr...huhuhu.....tue ar time beli tiket xnak usha2 dulu cite pe...bantai bantai beli je...
  • r0nda2 mid sens0rang gak...wat muke x besalah jalan sambil tangan masuk k0cek baju...c0z aku pakai baju yang de k0cek depan...
xtualy aku ase bez gak jalan2 sens0rang nie...hahaha....ase cam semp0oiiiiiii je kan....len kali bleh ar aku wat g kan....xde hal ar xde teman....

0whh yeeee...aku xde gamb0 langsung nak tepek kat entry nie...sebabnya aku adalah malu nak snap gamb0 sens0rang...x ke pelik tengah2 makan kluar kan f0n then snap muke sendiri...kalau reramai xde hal ar kan...

perkara memalukan.....time aku nak beli p0pc0rn ngan air b4 masuk wayang...bleh plak aku cakap nak lem0n iced tea...dak cashier tue memula wat muka pelik then die.."0whhh iced lem0n tea erkkk"...cepat2 aku angguk pale...alaaaaaaaaaaaaaaaa same je k0t juz ayt tilabik sket....hehehe..

n0ta siku aku: nak wat cmnie g ar len kali....

1 comments:

nub said...

wahaha. makan sorang2 tu yg x tahan tu..