CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 30, 2010

Memanggil $emangat......

Assalamualaikum..........
apa yang sedang aku lakukan nie????
menaip entry baru?????
apa?????
entry baru?????
h0ih!!!!tesis k0 tue dah siap taip ke?????
bile k0 nak menaip tesis k0 hah????
kan lebih baik k0 menaip tuk tesis k0 daripada bl0g nie.......
aig0! aig0! aig0o0o0o0o..............
*bebelan dari diri sendiri tuk diri sendiri*........

hurmmmm......
tue pembuka cerita tuk entry kali nie......
xtualy sekarang nie aku de kat lib.....
k0n0n2 nak wat tesis aku yang ntah bile nak siapnye arrrr kan......
tapi bila aku start ngadap tesis aku n buku aku start blur jerrr....
semua jadi tanda soal dalam fale h0tak aku nie....
pe yang aku nak cari????
pe yang aku nak taip????
betul ke nie?????
??????
?????
????
???
??
?
teng0k betapa banyak tanda s0al aku.....

aku cam xde semangat je bila nak buat tesis aku nie.......
k0 jangan tanye aku kenapa c0z aku pun x tau kenapa....
adakah kerana semangat aku telah lari?????
perlukah aku nyanyi lagu ulik mayang dulu untuk panggil semangat aku datang balik?????
perlu ke sampai macam tue sekali?????
tapi bila pikir2 balik better aku xyah nyanyi lagu tue k0t.....
kang aku nyanyi tetibe de yang menyahut camne?????
0r de plak yang menegur aku????
0r de plak yang tetibe histeria......
owh baik xyah ar......
hilang terus semangat aku asenye.......
daripada dia hilang terus bek dia men lari2 tenuk ngan aku....
leh gak aku ke0r yop kej0r ngan semangat aku tue.....
kalau dah hilang mane aku nak cari??????
x pasal2 aku kene upah CSI or PI tuk siasat kes kehilangan semangat aku nie......
"dimana kan ku cari ganti"......
haaaaaa...x pasal2 keluar lagu P.Ramlee nie.....

hurm........
asenye better aku st0p dulu ar...
daripaa aku terus merepek, meraban, melalut sampai ke laut, mengarut tapi bukan mencarut eh!!!
tesis aku dah melambai2 memanggil aku.....*auta sangat tau*....

sem0ga rinie aku dpat menaip lebih dari 2 perenggan......
hakhakahak.....
wish me luck eh! eh! eh!!!!!.......


n0ta siku aku: heret sekali anak sedara aku temankan aku......thankz angah!!!!!

3 comments:

siti aida said...

u panggil i ulek mayang ke yunk..hehehe..insya-allah i sampai sane 4hb 12 2010. i nak memenuhi undangan best pren i. akak die kawin. kang tak datang majok lak die..tunggu tau i balik sane.. =))

cik loliy said...

dk ukm kew..

la d0n$eja n0reul said...

haah.....
x prsn lak k0mn u yg nie...
u ble nk dtg ukm???