CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 24, 2011

adeq aku yang cengeng...

assalamualaikum.....
hurmmm...nampaknya aku sekarang rajin menghapdet bl0g pepagi buta ar plak kan...bukan pe nie cara tue rest fale h0tak yang dah mula tint0ng...

0wh yeee...berbalik kat tajuk entry aku kat atas tue...nie kisah pagi tadi ar...eh!!!nie dah pagi s0 pagi semalam punye cite ar kan...ke camne????k0wrg paham x???paham ke x paham ke lantak k0wrg ar...aku cite je..kefahaman jalan cite terpulang kat memasing...bleh????hakhak.....

camnie citenye...pagi tadi tengah aku sy0k d0k mengedit graf aku*yang guna c0rel tue...dat0 s0h kecikkan sket garisan...sayunk ar dat0`...erkkk*...tetibe f0n aku bunyi munja wa sh0ng, munja wa sh0ng oleh s0re hyun bin 0ppa tanda de mesej masuk....s0 aku baca2 sekali si cuna yang mesej...(salam kak..abang datang umah akak x minggu nie???*umah akak aku*)....aku nie jenis malas sket nak menaip2 mesej nie...s0 aku call ar die...*time de banyak kredit ar*.....

memula bagi salam sume die 0wkey....tetibe senyapppppp je...deng0 cam 0wrg nanges...haish!!!!nie aku l0mah nie...skali die nanges daaaaaaaa.....bukan sebab aku marah die ke hape...xde sebab aku nak marah 0wkey...upenye die windu mak aku arrrrr....die sekarang d0k umah akak aku yang baru bersalin tue...t0l0ng jaga die mane yang patut...tapi sekarang al0ng pun dah balik dari matrik s0 de ar 0wrg t0l0ng....bukan kene watpe pun...

dah macam kene d0k kat kem gayanya adeq aku yang s0wrg nie...macam kene dera pun de gak aku ase...tapiiiiiiiiiiiiiiiiii tidak ar...die juz dah bese ngan mak aku je...bape um0 die????meh aku tunjuk sket muka adeq aku nie....

si cengeng!!!!!

dah bes0 0wkeyh!!!!!die lepas spm....s0 selama nie die d0k umah je..xnak keje katanya nak teman mak aku...tue ar pasalnye....dah bese ngan mak aku je beberapa bulan nie..makan, tid0, teng0k tv, ngumpat sesame ngan mak aku..sekali berpisah meraung ar die....klaka pun de masa aku cakap ngan die tue...tapi aku paham ar perasaan die...aku wat bese je ar xkan nak meraung sekali ngan die kan...n0 n0 n0...c0ver2..huhuhuhu....

sekali tadi aku de call die g saje nak sembang ngan die bagi die 0wkey sket...guest wat????sekali drama air mata 0wkeyh!!!!baru deng0 s0re aku...bila aku s0h cal kampung x nak ar plak takut melalak....aish!!!!payah ar k0 nie deq....last2 macam pagi ar aku punye cakap banyak tanye macam2...die jawab urmmmmm, xnak, xde pape, senyappppppp....sabau je ar...tue memang dah windu tahap melampau ar tue....

sab0 erkkk deq...bukan lame mane pun...k0 baru seminggu kat umah akak tue...kata hebat, jiwa kental...baru pisah ngan mak seminggu dah melalak...camne nanti kalau d0k jauh....ke k0 kene talbiah ngan al0ng je????hakhakhak...

0wh yeee...de 0wrg kata muka aku ngan die same...betul ke????meh teng0k sket....

kakak & si cengeng cuna...

aku ase sangat jauh beza k0wt...juling sape yang nampak sama tue...hakhak..alaaaa kalau sama pun sket je k0t...bese ar kata dah darah daging yang sama kan......

n0ta siku aku: ikut ati aku pun nak meraung sama....tertekan menambah windu kat mak.....sabar iza....

3 comments:

nur mamat said...

eee.. same.. akak die cengeng x? kehkehkeh

la d0n$eja n0reul said...

same erkk....
akak die???
0fk0s jiwa kental...*kental ar sgt*
hehehe

la d0n$eja n0reul said...
This comment has been removed by the author.