CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, December 15, 2011

@~Bunga-bunga CINTA~@

Assalamualaikum...

harini gigih aku g0dek2 y0utube k0n0n nak cari n dengar lagu2 bez..ye ar memandangkan b0s xde rini kan...s0 mari kita menggunakan peluang yang ada untuk bersuka ria menggunakan internet dengan sesuka hati tanpa mengira masa..h0h0h0..*semangat gelak uncle santa memandangkan krismas pun dah dekat*..maka inilah juga masa nak deng0 lagu kuat sket dari bese terus dari y0utube dengan lebih tenang..*jangan tetibe b0s kat belakang aku dah ar*..lagipun segala tugas dah pun aku siapkan..

dari satu lagu ke satu lagu aku dengar..macam bese ar kan aku mesti cari2 lagu yang aku nak dengar dulu..then dah puas dengar lagu yang aku nak..aku klik ar link-link lagu kat sebelah..kan y0utube bese camtue..sekali aku klik satu lagu ind0n nie..pergh terus ase berdesup meresap masuk ke dalam jiwa raga aku nie seh!!!memang sedap tuk makanan telinga aku nie ar kiranya...

bila deng0r n hayati lirik2 lagu nie memang besh ar..dah ar lagu mendayu2..terus ase cam nak jatuh cinta je...*bila ye???*..meh aku share ngan k0wrg lagu yang aku jatuh cinta nie..






tajuk lagu pun dah *bunga-bunga cinta kan..bila aku teng0k penyanyi baru aku laaaa pelak0n nie ke yang nyanyi..sedap gak s0re...aku minat gak ngan dua2 0wrg nie lagi2 si Dude Harlin0 tue..bagus ar di0wrg nie..belak0n bez nyanyi pun bez gak...teruskan usaha anda berdua...kipidup bebeh!!(^_^)..

0wkey ar nanti kalau de vide0 yang aku ase bez aku share g erkkk...*macam ramai nak baca n teng0k kan*

psst: baru aku perasan yang lagu nie tuk cite DALAM MIHRAB CINTA..and cite nie adalah diadaptasi dari n0vel tajuk yang sama..anddd aku sebenarnya dah baca n0vel nie..*pinjam kat zuha masa lepak umah die*
n0tasikuaku:bila agaknya aku akan bertemu ngan adam aku n siapakah dia????hanya ALLAH yang tau segalanya...

2 comments:

ZuHa said...

untungla boleh tengok youtube. kat sini semua kene sekat. mencik! hahahaha....






insyaallah tak lame ag akan jumpelah khalifah yang u cari. kalau da jumpe, jangan lupe roger2 kawan d sini... hehehe

la d0n$eja n0reul said...

untuk masa nie..hrp2 bleh tgk ar tuk masa2 akan datang gak..

insyaAllah..amin..harap2 cm2 ar..akan r0ger kalau i x segan..huhu