CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 24, 2011

epis0d memalukan

assalamualaikum...

kisah petang tadi....
aku tersadung c0z terpijak kain sendiri time kelam kelibut nak nek tangga kat pusan...
nie sume pasal awan yang gulap gulita bakal menurunkan bala tenteranya...hujan ar..

aku rinie ke claz pakai baju kurung n kain adalah jenis timpah depan tue..
then lepas claz g merayap ke pusan jap cuci mata..
skali time nak balik baru aku perasan yang hari adalah mendung..
dan baru aku teringat yang aku de jemur baju kat ampaian bawah..
dah ar banyak kan..s0 kalau hujan turun dulu b4 aku jadi penyelamat kepada baju2 aku maka sia2 ar usaha aku pagi tadi memberus...
s0 dengan tanpa bepikir panjang aku kelam kelibut lari2 tenuk sambil daki tangga pusan...
sekali tanpa aku sangka aku terpijak kain aku daaaaaaaa....
nasib bek juz tersadung g2 je...terus aku kaver len wat muka slumber teruskan pendakian tangga...
kalau ar aku tersadung then jatuh terg0lek2 ala2 pilem hindustan kat tangga pusan tue x ke malu tahap super saiya aku...
mau aku b0ik0t tangga pusan sampai grad...
hahaha...
pic sumber dari: p0kcik g0ogle

fuh!!!!!naseb aku sempat selamatkan baju2 aku tue.....

n0ta siku aku: b4 nie penah gak aku tergelincir kat tangga fak...bengkak tangan jugak ar....

4 comments:

siti aida said...

hik hik hik....lau ko jatuh ko tergolek tadi musti kelakar kan..hahaha. opsss gurau je yunk..hehe

la d0n$eja n0reul said...

tau xpe...
nseb bek smpat c0ver bekkkk punye..
hahah

cik loliy said...

ek eleh..bkn ke u nk tangkap putera katak ke td awk??
kn.kn.??
heheheehe...

la d0n$eja n0reul said...

syhhhhh!!!!
tue kn rhsia kita...