CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, January 2, 2011

pelak0n adamaya meninggal dunia

assalamualaikum....

k0wrg tau x pasal cite nie????aku baru tau yang Faizal yus0f bekas suami nana 0r pelak0n adamaya si Dani nie meninggal dunia...pe yang aku dapat tau die meninggal kerana serangan jantung...

xtualy masa balik kampung ritue..alaaaa yang aku balik ngan adik-adik aku tue ar...haaa time tue masa aku sampai kat bukit jalil n nak g beli tiket..aku de lalu kat satu b0oth nie...tapi aku x sure b0oth pe..then aku tert0leh ar kat b0oth tue n aku nampak si Faizal nie kat dalam b0oth tue..baru je k0t then tetibe rinie aku dengar die dah meninggal plak...innalillah...

memang dah ajal die kan...ajal maut memang kite xleh nak jangka bila ia akan datang kepada kita...s0 kita yang masih hidup nie kene ar sentiasa beringat n banyak kan amalan...terutamanya kamu..yeee kamu  NURUL IZZAH....

pape pun takziah buat keluarga arwah n Al-fatihah

n0ta siku aku: takut bila memikirkan giliran diri ini yang tidak diketahui bila masanya.....

1 comments:

armouris said...

takziah dan al-fatihah! info tentang serangan jantung di SIHAT SELALU - Bagaimana Serangan Jantung Terjadi