CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 3, 2011

sama 100 %....mane de

assalamualaikum.....

hurm pepagi g aku dah 0n bl0g then teng0k2 side belah kanan pe cite latest yang menarik tuk aku terjah...then nampak ar satu bl0g hiburan nie tajuk en3 yang sangat cantik menarik tertarik kau memang da b0mb...Jaej0ong and HyunBin`s 100% Similarity Becomes a Popular Topic....

aku nie kan kalau yang berkaitan Hyunbin xcited lebih nak baca...s0 cepat2 aku klik..kep0chi sangat tau...
meh aku tunjuk sket mereka2 yang dikatakan mempunyai persamaan paras rupa ngan Hyunbin nie....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hyunbin bersama kl0n2 nya..*sesuka je cakap kl0n*

nie yang aku c0py n mil0 dari laman tue...

Hyunbin acting in SBS weekend drama “Secret Garden” has obtained a lot of popularity, and celebrities that look like Hyunbin has became a popular topic.
Recently Secret Garden” official website launched a event “Finding Hyunbin’s look-a-like”, through SmartUsers to upload a large quantity of pictures to find a variety of similarities.
In particular, JYJ’s Hero Jaejoong’s 100% similarity attracted many people’s attention.
source: daum
credit: baidutvxq+tvxqlover
trans+shared by: sharingyoochun.net


nie plak setelah aku s0h p0kcik g0ogle translatekan...paham2 kan ar sendiri ayat die erkk.....

HyunBin bertindak dalam drama SBS akhir pekan "Secret Garden" telah memperoleh banyak populariti, dan selebriti yang kelihatan seperti HyunBin telah menjadi topik yang popular.

Baru-baru ini Secret Garden "laman rasmi melancarkan acara" Menemukan "HyunBin lihat-a-like, melalui SmartUsers untuk meng-upload jumlah yang besar gambar untuk mencari berbagai kesamaan.

Secara khusus, kesamaan JYJ's Hero Jaejoong 100% menarik perhatian banyak orang.

sumber: Daum
kredit: baidutvxq + tvxqlover
trans + bersama oleh: sharingyoochun.net

 kalau nak baca sendiri kat SINI erk.....


same ke di0wrg2 nie ngan Hyunbin????kalau tanye aku memang TIDAK ar jawapannya.....hakhakhak...yang Jaej0ong tue siap 100% g...BEZA memang BERBEZA.....


n0ta siku aku: sedikit p0nin

2 comments:

ZuHa BuDak KamPunG said...

hahaha... kalau da tang hidung je yang same. mesti wat hidung kat tempat yang same ni... wawawa

la d0n$eja n0reul said...

h0iiiiittt!!!!
jae j0ong ar k0t...
hyunbin hrp2 asli ar..
huhuhu