CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 27, 2011

setelah 2 kali...akhirnya aku lakukan...

assalamualaikum.....

di petang yang damai dengan tiupan angin kipas yang sep0i2 x paham bahasa...aku tergerak ati lak nak merajinkan diri wat entry yang telah di tag 0leh 2 0rang budak mucuk aka BFF aku nie iaitu r0mateku dan aida..memula aida dulu yang tag aku pasal mende nie...lame dah k0t tapi di sebabkan kemalasrajinan yang terlampau aku x wat sampai ar r0mate aku lak gatal tangan baik hati tag aku g skali pasal mende yang sama...makanya bila dah dua 0wrg dak mucuk nie tag aku, wajiblah aku membuatnya....ke harus???x kesah ar....

s0 tengtang apakah tag tersebut???mari kita lihat.....
syarat2nya adalah:....
"bila diri sudah di tag, seharusnya menulis 25 perkara tentang diri sendiri, kemudian tag pula 25 orang yang korang nak tau tentang dirinya.selamat maju jaya"
  
0wh juz nak aku tulis 25 perkasa pasal aku je upenye....hah!!!25 perkara????banyak si0o0ottt...tapi xpe aku akan cuba senaraikan dengan sebaik mungkin..s0  here it is:- 

1.@..de 12 orang adik-bradik...6 laki & 6 p0mpuan...*adil dan saksama kan jumlah tue..pandai makpak aku bajet*..hakhak 
2. @..anak ke-9 
3. @..mempunyai ketinggian 171cm...lebih kurang cm2 ar 
4. @..memerlukan bantuan cermin yang memiliki super p0wer untuk melihat ngan lebih jelas..cermin mata aka glasses.. 
5. @..bertubuh sasa...acah mak limah..hakhak..badan yang sedang2 saja...nak kata gemuk x ar sangat n nak kata kurus x ar tinggal tulang je...
6. @..berpasangan dengan abang ng0t aku iaitu anak yang ke-8 dalam adik-bradik kit0wrg....paham x???paham2 kan je ar...

de m0ngeks c0uple in family

7. @..berjiwa lembut  sensitip tapi perangai tidak terlalu ayu mahupun kasar...
8. @..sudah bergelar macik kepada 16 0wrg anak sedara aku..yang ke 17 c0ming s0on insyaAllah...
9. @..gemar membaca n0vel dan sedang mengumpul k0leksi n0vel sendiri... 
10. @..suke giler kentang teng0k cite K0REA...siap caps lock g tau... 
11. @..de 0rang cakap aku kipas susah mati HYUN BIN...hakhak..susah sangat cabut je plug kipas tue..

 camn0 laa den x minat kat di0 nie..ekau teng0k di0 s0nyum tue..haih!!cairrrrr...
  
12. @..suke gak layan n0vel 0r cerpen 0nline kat SINI...
13. @..suke bila adik-bradik berkumpul aka balik kampung..pergh!!!kec0h bet0l ah!!
14. @..suke makan, melantak, mentekedarah..betul ke aku eja tue???bantai ar labii...s0 de sesape nak blanje aku???0n jeeeee
15. @..suke jalan-jalan cari pasal sambil2 cuci mata bagi clear balik..hakhak
16. @..suke baca bl0g kengkawan especially yang de dalam list aku...
17. @..suke bile 0wrg senyum kat aku...ase sejuk je hati nie...then aku senyum ar balik...(^_^)...
18. @..aku x suke 0wrg paksa2 aku..lagi2 ar kalau k0 paksa dengan cara yang x berbudi pekerti..ase cam nak bagi makan penamp0 lelaju aku je...kalau pujuk cara el0k maybe aku leh c0nsider g ar....
19. @..suke berangan di waktu2 senggang..ke x kira waktu..hakhak..
20. @..x suke 0wrg cucuk2 pinggang aku..kalau bergurau aku layan g tapiiiii kalau dah x paham memang jelingan maut ar k0 dapat...letih d0wh aku nak elak c0z aku geli tau x geli!!!!!
21. @..x suke batuk 0r selsema...aku jenis kalau dah start batuk cam x nak benti ar plak..lagi2 kalau time kuliah...sampai merah2 muka tahan batuk..kalau selsema lak ase nak tercabut hidung aku nie tahan gatal...haish!!!!
22. @..x suke kene bebel..kalau aku yang membebel xpe...wawawa
23. @..x suke kalau de selisih paham ngan adik-bradik 0r kawan2..ase tetibe suram je hidup aku nie..x besh seh!!!!
24. @..x suke 0wrg tipu aku..k0mpem k0wrg pun x suke kn..ke ade yang suke???eh!!tapi aku kekadang de gak tipu tapi tipu sunat ah!!huhuhu 
n de laz is
-
-
25. @..impian nak de aset sendiri like kete, umah, tanah n yang sewaktu ngannya..k0wrg pun sure de impian nie kan...harap2 tercapai ar...amin....

akhirnyaaaaaaaaaa....berjaya gak aku siapkan tag nie...l0teh gak ar fale h0tak aku nak mikir pe je yang aku nak senaraikan...tue pun aku ase dah merapu2 je...baideway thankz ar eta n aida yang tag aku nie....

xtualy bila dah siap aku kene tag bl0gger len lak...s0 kepada bl0gger2 yang rajin nak wat sila2 ar...aku tag sume je senang....hahaha

adi0s amig0s.........

n0ta siku aku: letih minda memikirkan hal tesis yang arghhhhhhh!!!!!

3 comments:

Yellow LEOpard said...

ramainye anak sedare..aku baru sorg je..huhu

kahirie said...

wow nice....

la d0n$eja n0reul said...

@..yell0w: akak2 n abang2 aku rmai dh kwen..dats y anak sdre pn rmai..hehehe

@..kahirie: thankz...:)