CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 23, 2010

hanya mampu ter$enyum.....:)

assalamualaikum........

terserempak dengannya.....
mata bertemu mata....
bibir kelu untuk bersuara....
*giler hape nak bertegur sape...x pasal2 aku d c0p p0mpuan giler*

dan aku hanya mampu memberikan senyuman kepadanya...
*fuh!!!naseb bek die reply balik...*

0wh yeeeee...
mase aku lepak kat KAT, PTSL ritue pun perkara yang sama berlaku....
kebetulan die juga lepak kat situ....
*lepak ar sangat...wat asemen weh!!!*


pesal semenjak dua menjak nie asek terserempak je???
adakah ini yang di namakan j0d0h????
mungkinkah die adam untukku????
ahhhhhhhhhhhhhhhhhh...
m0tif kan aku tetibe jiwang cmnie....

0wkey nilah akibatnye kalau tertekan yang teramat...
suke n0o0 merepek2 memalam nie...
bukan giler ar d0wh.....
seteres nak exam nie....

isnin aku dah start exam sampai 11/11/10...
mampukah aku???
wish me luck....
g0 iza g0!!!!!
chaiy0k!chaiy0k!!!!
hwaiting!!!!

n0ta siku aku: @~sila abaikan t0pik yang memule yeeeee....
@~sem0ga aku mampu lakukan yang terbaik.....

3 comments:

anksulungciksidekcikjamah said...

insyaallah dear... kalau da jodoh x ke mane la...

Nurulain SHI said...

walaweh... diamdiam je ye ko.....hahah

la d0n$eja n0reul said...

.....(^_^).....