CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 28, 2012

berhijrahlah kami

Assalamualaikum...


tinggal dengan abang macam nie la kan..die pindah kita pun kene f0ll0w jugak ar kan..x kan nak stay s0wrg kat rumah lama plak..b0leh je kalau nak tapiiii aku x nak..hehehe

malam semalam pindah barang ke rumah baru..malam tadi baru start tid0 kat sana..tapi barang2 masih lagi berselerak tidak berkemas..nasib baik ada tempat untuk aku membuta sambil merehatkan badan..tapi xpe..itu lumrah la kan kalau pindah rumah nie..kita kemas pelan2 yeeee..


 
tunggang langgang



rumah baru nie l0kasi adalah lebih jauh dari tempat kerja, rumah adik beradik yang lain dan juga dari kampung halaman..agak sedih di situ..sebab akan mengambil masa yang lebih lama dalam perjalanan..makin leper la v0nt0t aku nie..kalau sebelum nie nak pergi tempat kerja juz dalam 10 minit je ke lagi kurang..tapi pagi tadi abang aku yang bawak kete lebih 30 minit jugak la..tue belum lagi nak pergi hantar darwisy ke nurseri..mungkin kene tambah lagi 15 minit..kalau aku yang bawak kete pulak kene tambah lagi 10 minit..s0 ada la dekat2 sejam jugak..pergh!!!memang terbaik dari ladang..tue belum lagi nak balik kampung halaman..

tapi xde hal ar kan..semua tue hanya cabaran kecik je..mungkin ada hikmah disebaliknya..tabahkan je la hati nie kalau aku yang kene drive kete..kata jiwa kental*kental ar sangat*

0wh yee...ada sesape yang free x weekend nie..bleh ar datang umah abang aku tue..berg0t0ng-r0y0ng mengemas barang..hahaha*ada la pulak kan yang ringan tulang nak t0l0ng k0*..saling bantu membantu kan amalan yang mulia..





n0tasikuaku:harap dengan penghijrahan ini akan memberi kebaikan kepada semua terutamanya aku dan keluarga..sem0ga ALLAH permudahkan segalanya...

3 comments:

dUnIa fAnTasY kU.. said...

selamt mgemas ye.. decorate betul2x :D

la d0n$eja n0reul said...

Thankz yaaa

la d0n$eja n0reul said...
This comment has been removed by the author.