CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 26, 2012

"SEGMEN: SAYA BLOGGER BAHARU!"

Assalamualaikum

sekali lagi kene tag ngan ex ro0mate tersayang..untuk tidak lagi menghampakan dia maka aku meringankan tulang jari jemari tuk menaip tuk segmen nie...*sebab simple tue aku rajinkan gak diri j0in*

xcely segmen nie tuk bl0gger baru..aku dah berbl0gging lebih kurang setahun lebih juz x aktif sangat macam bl0ger2 yang lain..s0 aku b0leh dikateg0rikan sebagai bl0gger baru jugak la kan..harap aku masih available tuk j0in segmen nie..kalau x sia2 je aku menaip nie..

s0 meh kita teng0k apa syarat sah penyertaan:

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN



1) Follow blog CIK LYEEN ni kalau sudi^^
done

2) Like PAGES BLOG untuk maklumat baru..
done
3) Buat tajuk entry "SEGMEN: SAYA BLOGGER BAHARU!"
done

4) Letak header Lyeen kat bawah ni...


done

5) Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu^^
 
done
 
 
6) SIAP!!



7) Letak link entry kamu dalam entry yang ni okey^^
done
 
 
 
n0tasikuaku: segan pun ada sebenarnya j0in segmen2 macam nie...

6 comments:

cik loliy said...

huhuhu,,akhirnye..:)

maceh2 kerana menerima pelawaan saya..haha

Cik Pensil said...

darii segmen yang sama jugak :)

http://cikpensil.blogspot.com/2012/01/segmen-saya-blogger-baharu.html

selamat berkenalan :D

la d0n$eja n0reul said...

@cik l0liy: mekaseh ar x jemu tag saya..hahaha..main taram je...

@cik pensil :0wh yeke..slamat berkenalan

ツ budak tinggi : diyanawr said...

hai, dari segmen yg sama :)
done follow awk, sudi follow sy blik dear :D

http://diyana-wr.blogspot.com/

*...A!niEy nAdiaH...* (_nedy_) said...

hai..

dri segmen yg sama jgk..

~follow blog kamu yaa..

JOM, ke blog nedy pula.. =)

Gary Asip said...

datang dari blog Seha.. follow sini yer.. :)