CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 5, 2012

Dia berubah & aku cuba untuk melupakan

Assalamualaikum....

ini b0leh dikateg0rikan sebagai entry yang agak sedih..perhatian agak sedih yeee bukan sedih sangat pun...saja je gedik2 nak cite gak kat dalam bl0g nie..dari aku x update kan..bantai saja la cite yang agak sedih nie...sedih ke????macam yeee..tapi macam x plak...

imbas kenangan balik..ingat g dulu time aku masih study *macam ar dah lame sangat time study tue berlalu sedangkan baru beberapa bulan* die ar antara peneman aku..teman aku sarapan, teman aku time aku lap0 atau time aku stay up memalam k0n0n nak siapkan assignment 0r tesis tapi sebenarnya melayan cite k0rea..hahaha..aku suka sangat die teman aku. aku paling suka cium haruman die...pergh!!memang terbaik ah!!

tapi tue sume dulu ar..sekarang dah x lagi..sebabnya die dah mula berubah..dah x macam dulu..dan aku mula rasa die bukan lagi teman yang sesuai untuk aku selalu..kadang-kadang mungkin b0leh tapi untuk selalu mungkin tidak lagi...

siapa die yang aku maksudkan???k0wrg nak tau ke???x nak tau pun aku nak bagi tau jugak...
-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-
inilah die peneman time aku blaja dulu

0ldT0wn White Coffee Hazelnut 3 in 1

packaging lama *cam pelik plak ejaan*


aku paling suka beli 0ldT0wn White Coffee Hazelnut 3 in 1 dulu..sebabnya aku suka rasa die yang berkrimer..bau die pun beznyeeee..de bau2 hazelnut...senang cite memang aku suke sangat ar dulu..sampai r0omate aku si eta tue pun suke gak..selalu kalau minum air nie mesti dengan biskut craker hup seng..memang terbaik ah!!kalau aku x rajin nak turun cafe beli lunch 0r diner aku layan 2 mende alah nie je ar..kalau x pun time p0ket dah kering dan malu nak tep0n keluarga minta duit...cukup ar ngan dua mende nie..dah rasa bersyukur sangat..dulu setiap pack yang kecik tue adalah penuh...puas bila minum..kadang2 aku siap b0leh buat satu pack kecik tue untuk 2 kali minum..sebab aku rasa banyak sangat kalau buat sekali..



packaging baru


tapiiiiii sekarang lepas dah tukar packaging baru macam kat gamb0 yang atas nie dah 3/4 je k0t isi die..ke lagi kurang..xdenye dah aku nak buat untuk 2 kali r0und..lagi satu dah xde bau hazelnut langsung...sama je macam bau air white c0ffee yang lain..dah xde beza pun..x feel langsung dah aku nak minum..kalau dulu bila bancuh je air nie b0leh bau satu rumah ar0ma hazelnut die..*h0ver satu rumah*..tapi sekarang ilekkk...

n0w aku dah jarang minum air nie..kekadang je kalau datang kemaruk tapi tue pun macam xde feel je nak minum...bukan setakat pantai 0r perangai 0wrg je yang berubah tau...rasa air 3 in 1 pun b0leh berubah...

k0 dah berubahkan 0ldT0wn White Coffee Hazelnut 3 in 1..maka dengan ini aku pun nak berubah taste gak...kau tidak lagi menjadi air pilihan  n0 1 di hatiku...wakakaka...



n0tasikuaku: waktu belajar memang banyak memberi kenangan pahit manis dalam hidup ini...namun semua itu akan menjadi mem0ri dan pengajaran untuk diri ini...


2 comments:

Marvin Rangge Velasquez said...

aku ingatkan apa tadi . haha

la d0n$eja n0reul said...

apa yang k0 pikir tdi haaaa...
hehehe..
btw thankz c0z sudi baca n k0men..